За Ети

Вървя към нашата среща. Навън вали. Ще си хванем заедно такси и отиваме на среща с приятелките.

Забързвам крачка, когато те виждам в целия си блясък да ме чакаш на края на улицата. Стилна, усмихната, умна и чаровна. Винаги ми е приятно да пътуваме заедно, защото прекарваме време само двете. 
Има такива хора. Искрени са, но не им се сърдиш. Истински са и с тях ти е удобно, хубаво и забавно. Рядкост са и ти си една от тях. За всеки път, когато имах привилегията да те видя, благодаря!
Ети не съди хората, стреми се да ги разбира.  Да, с нея можеш да поклюкарвстваш. Можеш и да си излееш душата. С нея се говори лесно и за всичко. Тя може да те изслуша, може и да сподели и винаги има интересни теми
за разговор.
Питала съм те как го правиш. Поддържаш активен начин на живот, майка си, работиш, спортуваш, прекарваш време със семейството си. Ей така небрежно, с усмивка и настроение създаваш впечатлението, че ти се получава с лекота. А зад всичко това стои един осъзнат, мотивиран, емоционално интелигентен човек, който е избрал да се наслаждава на живота. Възхищавам ти се за това и се радвам, че съм ти го казвала. 

Ти си силна, независима жена, същевременно нежна и добра. Ти си любезна, забавна, грижовна, интересуваш се от другите и си активен гражданин. Не говориш много за себе си, не казваш какво ще направиш, а го правиш. Уверена си, но има защо да е така. Винаги си готова да помогнеш. Държиш на семейството и приятелите си и това си личи.
Най-голямата ти любов е сина ти. За него си готова на всичко. Искам да ти кажа, че ти си чудесна майка и пример за него. Всички хора, които те познават, го знаят и ще те помнят завинаги.
Обикновено момиче, което оставя незабравима следа и вдъхновение.

Ети, която обича живота!