Как изглежда един убиец

18+ / Не е за хора със слаби нерви.

Сигурно се чудите как изглеждат убийците? Представяме си ги грозни и с уродливи лица. Представата ни е, че това са изроди, на които им личи. Да ама не е така…или поне не винаги. Не и тези, които ние познаваме, а за жалост съдбата ни срещна с двама. За радост други не познаваме, но ще ви разкажем за тях от първо лице.

„Пламче“ или дъртия изрод

Познаваме се от 6-7 години. Виждали сме се по общи сбирки. На пръв поглед е един нормален дядо. На 60г от град Перник. Обичал риболова, дебне промоциите по магазините и ходи да пазарува на младото семейство. Обича внука си, води го насам натам. Снаха му Евгения е очарована от него и нагалено му вика „Пламче“.

Втория поглед е малко по различен, но се осъзнава по късно. По едно време през годините разбрахме че „Пламчето“ доста пие. Даже станахме свидетели как той по цял ден си пие. Доста значи, че говорим за каси с алкохол, които се купуваха и изпиваха. Също и доста пуши – цигара след цигара. Гаси една и пали другата. Като сме питали той какво работи отговора е бил – Ами работи нещо в ДАНС…Нали знаете за хората от системата на МВР и службите не се дава информация какво работят…

Сегашния поглед върху „Пламчето“ е вече третата съвсем различна гледна точка. Роден е някъде Пернишко. Майка му е може би е жива, но са скарани и не си говорят. От младини е женен за Боряна. Боряна винаги е правила впечатление на изтерзана и измъчена жена. След случилото се с Евгения хората започнаха да споделят и казаха, че знаят, че изрода я е пребивал от бой. Но за Боряна ще пишем друг път.

„Пламчето“ оказва се има интересна кариера:

Той е бивш агент на Държавна Сигурност. Съдържател на явочна квартира „Рила“ Пламен Делчев. Разкрит е от Комисията по Досиетата през 2010. Рожба на ДС и репресивния комунистически апарат.  За справка вижте тук. След това кариерата му преминава през НСС и после ДАНС. Оказва се кариерата му не приключва с медал, а точно обратното. Един хубав работен ден „Пламчето“ изпълнявайки службата си се е напил до козирката до такава степен, че се е насрал. Да правилно прочетохте – напил се е и се е насрал докато е бил на работа… За щастие това не е останало незабелязано и изрода е бил уволнен от ДАНС, след което безславно се е пенсионирал. Какви хора пазят националната ни сигурност, а?

Идваме и до апогея на този зъл изрод. „Пламчето“ е съучастник на убийството на Евгения!
Запомнете – той не е просто човека изхвърлил куфара с Евгения някъде в тресавището. Действията му са много по зли.

  1. Tой е можел да предотврати всичко. Орлин му е споделил какво е намислил и не го е спрял.
  2. Заедно са ходили да следят Евгения физически като излиза. Т.к. са страхливци обаче не им е стискало просто да ошамарят любовника и да приключат всичко.
  3. „Пламчето“ е показал на сина си мястото къде да я изхвърлят. Няколко часа преди убийството заедно са ходили да го гледат.
  4. Изродът най-вероятно е помогнал на сина изрод да я натъпчат в куфара. Нали си представяте как се натъпква в куфар човек, който е около 55кг и 170см. Дали сам човек може да се справи?
  5. След това разбира се и както вече е добре известно изрода свършва и черната работа. Той изхвърля куфара в тресавището без да му мигне окото.
  6. В продължение на 30 дни Пламен разиграва театър със сина си и активно прикрива престъплението. Обърква полицията, лъже и играе неговата актьорска роля.

Гледайки снимките от съда си мислехме – Милият той…Как се е дегизирал…

Колко са удобни маските за съда и за пред журналистите. Слагаш една маска и една шапка и никой не може да те познае. Ние обаче имаме доста твои снимки „Пламче“. Не се притеснявай… Цяла България ще запомни лицето ти!

Имаме няколко въпроса към „Пламчето“, на които той засега може би няма да може да отговори, но пък може някой добър полицай или надзирател да му ги зададе:

  • Защо не спря сина ти бе, изрод мръсен?
  • Защо не се обади на родителите и и не каза дайте да ги разделим цивилизовано. Всеки втори брак в България се разпада и хората не се убиват. Продължават да живеят и си гледат децата съвместно.
  • Как не ти мигна окото като я натъпка в куфара като помниш, че ти викаше „Пламче“?
  • Как я изхвърли на тресавището като тя е дала живота на внука ти, който ти уж обичаш?
  • Как гледаше майката, бащата и брата на Евгения в очите и се правеше на загрижен и разстроен след като си я убил?
  • Как гледаше внука си 30 дни в очите бе изрод мръсен? Как след като си направил това с майка му?
  • Как гледаше детските невинни очи на едно дете, което повече няма да може да каже „мамо“ заради теб?

Сега ще дадем глас на гнева така че може би спрете да четете тук т.к. долу написаното е грозно.

  • „Пламче“, как е леглото в ареста удобно ли е? Дали пък не е някоя пейка а? А дано! Знаем, че не спиш добре на чужди места, нали?
  • Чухме за памперса и ни напълни душата. Сигурно не можеш да сереш в кофата, нали? Ти си като едно бебче сега. Акай си без да се притесняваш, ама сигурно не го сменят памперса често, нали? Нищо нека да извира! Нека да мирише около теб. Нека да живееш в собствените си лайна. Около теб ще стане като малка септична яма.
  • „Пламче“, а ако знаеш после колко ще бъде хубаво като те преместят от ареста в затвора. Там затворниците харесват ченгета…ох колко ги обичат. „Пламче“, и там в затвора изродите като теб не са много. Има и свестни затворници, които ще изпитат погнуса от теб. Ще те бият като куче… Ченге убило снаха си! Ах че хубаво…Ще ти се радват…Ще те бият…Ще лазиш по земята и ще те унижават…Ох милия… нямаме търпение „Пламче“…

Запомнете и убиеца Орлин Владимиров: