Как изглежда един убиец(част 2)

Сигурно се чудите как изглеждат убийците? Представяме си ги грозни и с уродливи лица. Представата ни е, че това са изроди, на които им личи. Да ама не е така…или поне не винаги. Не и тези, които ние познаваме, а за жалост съдбата ни срещна с двама. За радост други не познаваме, но ще ви разкажем за тях от първо лице.

Детство и кариера

По-младият изрод е роден 4-ти Февруари 1985. Информация за детството имаме основно за юношеските му години. Тогава майка му го изпраща да учи и живее в София при баба си и дядо си. Вероятно причината за това е опит да го предпази от баща си и да не става свидетел на системния домашен тормоз и побоища върху към майка му. А кой знае може и майка му да е същата като тях. Вече нищо не може да ни учуди от това „семейство“.

Този изрод има и добра кариера. Работи от години в ИТ сектора и е много добър специалист. Прекарва доста години в международни компании на важни длъжности. Работодателите му го оценяват и уважават.

Връзката с Евчето

Убиеца се запознава с Евгения някъде 2011/2012. Горе долу от тогава го познаваме и ние. Да правилно разбрахте познаваме убиеца от цели десет години и нито за миг не сме си помисляли нещо лошо за него. През годините убиеца се държеше много добре с близките на Евгения – винаги учтив и готов да помогне с някаква домакинска задача.  Смеем да твърдим, че го познаваме добре и сме се виждахме доста често, а дори сме прекарвали заедно дни наред. Като близки на Евгения сме прекарвали с тях отпуски и почивки. Много интересно е, че за тези 10 години ние не сме го виждали нито веднъж да избухне, да прояви агресия, да се скара с някой, да се развика или да нагруби някой. Той винаги е бил толкова уравновесен, че сега се питаме как е възможно. Такова поведение не е човешко, както и не е човешко да убиеш друг човек…

В последните две години отношенията между убиеца и Евчето не бяха добри. Тя е споделяла че иска да се разделят, че той непрекъснато се обижда за дребни битови неща, че и е писнало от него… Нормално ще си кажат повечето от нас. Случва се в почти всяко семейство, а може би във всяко. Хубаво е да се знае че Евгения нито веднъж не е споделяла убиеца да е проявявал каквато и да е агресия към нея или към детето им. Ние като близки на Евгения сме и казвали, че ако реши да се разделят ще я подкрепим и помогнем. Поради една или друга причина Евгения така и не се реши на тази стъпка – къде заради детето, къде заради нещо друго. А може би и ние трябваше да сме по настоятелни и да я издърпаме от този убиец. Можеше…можеше много други неща да направим ако знаехме. Когато се обърне каруцата, пътища много… За съжаление не предполагахме какво може да се случи. Не само това, но дори и в най-лошите ни кошмари не сме могли да си го представим. По нищо за тези десет години не личеше, че този човек е способен да убие Евгения по такъв зловещ начин.

13ти Октомври

На 13ти Октомври както вече е известно изрода убива Евгения по особено мъчителен начин. След като я следи с дни наред той споделя с баща си намеренията си, а той го подкрепя и му помага. Убиеца е страхливец. Малко дребно човече, което го е страх да каже каквото си мисли. Следейки жена си той разбира неща, които не са му приятни, но страха не му дава да и каже нещо. Страхът го задушава както той е задушил Евгения. Стиска го за гушата и не му дава да застане срещу нея и да я пита какво прави. Страхът не му дава и да отиде и да удари един шамар на когото трябва. Това би било прекалено мъжко за него. Страхът го превзема и по отношение на сина му. Страх го е, че Евгения ще му вземе детето. Всяко второ семейство се разделя и хората продължават да си гледат съвместно децата. Що за безумие…И така продължение на седмици той трупа страх и злоба вътре в него докато идва деня на 13ти Октомври. Като истински хладнокръвен убиец той е планирал всичко и знае какво да прави. Обзет от страх той не посмява да застане лице в лице с Евгения. Не посмява да и каже нищо. Като истински страхливец я изненадва в гръб и започва да я души с ръце. Повярвайте ми Евгения беше слаба, но беше яка. Ако имаше възможност щеше да се защити, нямаше да му се даде лесно. Тя и в този момент не се е дала лесно. Той я души за гърлото доста време по негови собствени думи. След като Евгения изпада в безсъзнание изрода показва още от лицето си. За да я умъртви увива 4ри пъти около лицето и стреч фолио. След това  с хлъднокръвие присъщо на сериен убиец и с помощта на баща си я натъпкват в куфар. Не знам дали искате да си представите как се слага в куфар човек висок 170см…

Очаквайте още за последващият театър, който разиграва убиеца в продължение на 30 дни след убийството.